• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen bedrukken*
Strandballen bedrukken*

Strandballen bedrukken, ja leuk!

Met een strandbal heb je echt een leuk geschenk in handen. Strandballen zijn te bedrukken met jouw eigen logo of met een persoonlijke tekst. De bedrukte strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo zijn er strandballen met een Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter.

Met deze leuken en goedkope strandballen heb je het leukste zomergeschenk voor jouw realties en klanten!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte strandballen als relatiegeschenk!

Strandballen zijn 1 van de populairste relatiegeschenken in de zomer, de dagen worden langer, de tempraturen worden hoger en de vakanties komen dichterbij. 
Met een bedrukte strandbal heb je niet alleen goed, maar ook nog eens een leuk relatiegeschenk. 

De opblaasbare strandbal is een echte eyecatcher en kan perfect worden bedrukt met je logo. De strandballen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. De strandballen zijn niet alleen in het zicht van de persoon in kwestie, maar ook voor personen in de buurt. Bovendien zijn deze strandballen ook nog interactief en daarom een ideaal relatiegeschenk. 

De juiste strandbal kiezen om te bedrukken

Strandballen zijn in verschillende kleuren en maten. De meeste strandballen hebben een diameter van ongeveer 35cm wanneer deze zijn opgeblazen. Echter hebben wij ook kleine strandballen met een diameter van 21,5cm wanneer deze zijn opgeblazen en grote strandballen met een diameter van ongeveer 49cm. De strandballen hebben ook nog verschillende kleuren en patronen. Zo zijn er strandballen in 1 kleur, strandballen met gekleurde strepen maar ook strandballen met patronen van een wereldbol of een voetbal. 

Strandballen bedrukken

De meeste strandballen worden bedrukt met zeefdruk. Zeefdruk is een hele oude druk techniek en is volledig waterbestendig en bestand tegen UV-licht hierdoor blijft het lang en mooi op de strandbal zitten. Door deze manier van bedrukking kunnen wij uw strandballen goedkoop bedrukken. Wij kunnen de strandballen in een enkele kleur bedrukken maar ook met meerdere kleuren. Wij kunnen je logo in 4 kleuren op de strandballen bedrukken. Dit geeft mooie en kleurrijke strandballen. De opdrukruimte bij meest voorkomende druktechniek is 150x80 cm. Natuurlijk is de afdrukgrootte op de strandballen afhankelijk van de grootte van de strandballen. Jouw logo zal altijd goed zichtbaar en duidelijk zichtbaar zijn.